Scopul este de a preveni excluderea socială a acestor persoane

Servicii sociale de sănătate și alte servicii caritabile

în Republica Cehă clienții caritabile služebKdyž caritatea Republicii CEHĂ apoi caritatea catolică cehă după revoluția de catifea, și-a reluat activitatea, a trebuit să răspundă rapid la amnistia lui Václav Havel, când libertatea a fost dată oamenilor fără mijloace și fără o casă.

Servicii sociale de sănătate și alte servicii caritabile

Au fost create primele dulapuri, săli de consiliere și dormitoare În același timp, ea a fost la nașterea îngrijirii la domiciliu pentru clienții bătrâni, bolnavi și cu handicap de atunci, rețeaua sa extins, iar astăzi caritatea Republicii Cehe este cel mai mare furnizor nestatal de servicii sociale și de sănătate. Centrele individuale funcționează întotdeauna competente pentru Diecezan, oraș, județ, și caritabile parohiale, care cunosc cel mai bine nevoile specifice ale locale și pot coopera cu o municipalitate, regiune sau alte instituții din regiune directorul tuturor serviciilor caritabile servicii conform literei legii domeniul de aplicare al serviciilor prestate se bazează în mare parte pe Legea serviciilor sociale nr.

În plus, caritatea Republicii Cehe corespunde prin alte tipuri de servicii și nevoilor speciale care nu sunt consacrate în lege și operează, de asemenea, servicii de sănătate îngrijire medicală și hospice. Servicii sociale ele oferă ajutor și sprijin persoanelor aflate într-o situație socială nefavorabilă. Acestea pot fi efectuate pe teren într-un mediu natural sau în ambulatoriu client și în spații rezidențiale.

Descrierea fiecărui tip de serviciu poate fi găsită în glosarul termenilor,

Puteți căuta anumite servicii din apropierea dvs în director Acestea sunt înregistrate de Ministerul Muncii și Afacerilor Sociale și sunt împărțite în Consiliere social fiecare persoană are dreptul legal la consiliere de bază gratuită, atunci când personalul de consiliere va ajuta la rezolvarea situației dificile sau la prevenirea altor posibile dificultăți.

Descrierea fiecărui tip de serviciu poate fi găsită în glosarul termenilor,

În plus, există consiliere profesională destinată unui anumit grup țintă și capabilă să rezolve probleme mai complexe de exemplu, consiliere pentru victimele violenței domestice, consiliere pentru datorii, consiliere familială etc. Mai multe aici Servicii de îngrijire social acestea sunt concepute pentru acei clienți care, fără ajutor, nu își pot experimenta pe deplin viața obișnuită. Astfel, de exemplu, pentru ajutor cu sarcini obișnuite, igiena, dieta, funcționarea gospodăriei, dar, de asemenea, nevoie de medierea contactului cu mediul social.

Scopul lor este de a ajuta clienții să asigure o autosuficiență fizică și mentală maximă și, dacă acest lucru nu este posibil, să le ofere un mediu și un tratament demn. Mai multe aici servicii de prevenire social oferirea de caritate persoanelor aflate în primejdie socială sau a mediului de risc, precum și victimelor infracțiunilor de exemplu, traficul de ființe umane. Prin urmare, ajuta clienții să depășească situația socială nefavorabilă și schimba obiceiurile de stil de viață, astfel încât acestea sunt mai bine uplatnitelní în viața de zi cu zi și pe piața muncii.

Protejând în același timp societatea de apariția și răspândirea fenomenelor sociale nedorite mai multe aici servicii de sănătate asistența medicală este o asistență medicală profesională cuprinzătoare pe care o oferă asistenților medicali în mediul de acasă, conform indicațiilor unui medic generalist. Asistenta poate, de exemplu, injecție, răni waled, administra medicamente, ajuta cu exercitarea rekondičním ajutând astfel cu sarcini care ar fi altfel clientul a trebuit să apară serviciul este acoperit de asigurarea publică de sănătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*