Cum să reparați părul deteriorat și să mențineți părul sănătos!

Capetele divizate arată mult mai rău decât cele sănătoase,

Dacă doriți să obțineți păr frumos, lung și gros, trebuie să fiți deosebit de răbdători, părul crește de aproximativ un centimetru pe lună și, din păcate, nu reușește să le accelereze, dar atunci când cresc, puteți face mult pentru sănătatea și densitatea părului, astfel încât acestea să fie mai sănătoase, să se rupă mai puțin și a fost mai ușor să crească o coamă

Capetele divizate arată mult mai rău decât cele sănătoase,

Capetele divizate arată mult mai rău decât cele sănătoase,Părul ușor scurtat în fiecare lună ar trebui să lăsați coafura să scape de păr de la capetele rupte la câțiva milimetri suficient, dar cu capul tău va face minuni. http://psihomedica-cluj.ro/hairactiv-mijloace-intensive-pentru-intarirea-parului/ nu numai că veți arăta mai bine, dar părul dvs. va crește puțin mai repede faceți o mască de mască excelentă nu numai pentru față, ci și pentru păr.

Cu utilizare prelungită, masca face o impresie mult mai mare decât șamponul obișnuit sau balsamul din farmaci pentru nutriție și creșterea rapidă a părului este recomandată, cum ar fi uleiul de măsline sau uleiul de ricin, gălbenușurile de ou, mierea sau semințele de muștar nu uitați balsamul balsam trebuie să aparțină fiecărei spălări a părului.

Aplicați-l în special la vârfuri, restul părului nu ar trebui să-l tensioneze atât de mult. Pe lângă faptul că hrănește părul și ajută la prevenirea despicării,facilitează și pieptănarea.

Pentru a vă asigura că nu trageți atât de mult păr atunci când pieptănați, investiți într-o perie vorbind despre pieptănare, trebuie să vă concentrați și asupra acesteia. Cu siguranță nu vă periați părul atunci când nu este necesar și investiți într-o perie de calitate, cum ar fi părul de mistreț, care nu va trage părul fără a fi nevoie!.

Dimpotrivă, nu uitați să pieptene părul înainte de spălare,

Dimpotrivă, nu uitați să pieptene părul înainte de spălare,Umed pieptănare le face rău cel mai cap de masaj promovează creșterea părului și incredibil de frumos cap de masaj ar trebui să fie orice spălare a părului rece, apa rece sau apa calda înseamnă mult mai puțin stres pentru păr decât fierbinte, astfel încât în timp ce spală părul ușor de rotire macara dreapta adecvata de vitamine și substanțe naturale, de asemenea, acționează minuni, așa că nu uitați despre alimentația sănătoasă!.

De exemplu, peștele și fructele de mare, semințele de floarea-soarelui, avocado sau migdalele contribuie la creșterea părului. Suplimente alimentare includ BioSil, Pantenol sau metionină sau diferite combinații de magneziu, zinc și alte vitamine опусти coada întinsă coada nu aduce o multime de beneficii părului, prin urmare, dacă doriți pentru a trage de păr, utilizați clipuri sau mai slab guma.

Dacă visezi de o viață lungă și bogată grzywie, dar vă părul rar se opresc la o lungime și nu cresc mai departe, și poate pentru a face experimente cu părul și acum cu disperare le pui parul a crescut mai repede, deși ciclul de creștere a părului este în mare măsură determinowany genetic, există o mulțime de metode de asistență, care îmbunătățesc calitatea și creșterea părului. Cum să vă ajutați să faceți un cazac mai lung și mai sănătos, nu toată lumea este dată în avans.

Deși unele femei se mândresc cu fluxul de păr natural rigid și gros, alții se plâng în mod constant de bretonuri rare, veșnic încrețite, fără volum. Mama Natura este gata pentru a fi неукротимая, și influența ei nu poate fi înșelat, dar tot la fel se poate realiza o îmbunătățire semnificativă, cu o ingrijire adecvata pentru exterior și interior, și din nou se apropie de felul său lung de somn, ciclul de creștere a părului cauzată de divizare a celulelor.

Celulele nou create împing literalmente părul nou înainte,

Celulele nou create împing literalmente părul nou înainte,Formând o nouă masă de păr la rădăcini. Rata de creștere a părului depinde în mod direct de rata de diviziune celulară. Echipamentul genetic joacă aici rolul principal, dar nu singurul. Cu o nutriție adecvată și stimularea foliculilor de păr din interior, precum și cu cosmeticele corecte din exterior, este posibilă accelerarea fazei de creștere. Fiecare păr crește în medie cu 1,25 cm pe lună, iar ciclul de viață al părului în condiții normale este de la 1 la 6 ani.

În acest timp, mai multe faze se schimbă. Prima este faza de creștere-cu cât părul este mai lung în această etapă, cu atât mai mult crește. Apoi vine faza de odihnă, când părul nu mai crește,dar nu cade. În faza finală a părului, la sfârșitul ciclului de viață este stors unul nou, care este deja gata la rădăcinile părului.Dacă visezi la părul lung, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să vizitezi un coafor pentru a scăpa de vârfurile deteriorate!.

Reducerea lungimii atunci când doriți să o creșteți poate părea contraintuitivă, dar există un motiv pentru asta. Capetele libere și divizate ale fibrelor de păr nu numai că nu arată frumos vizual, ci și prea fragile pentru a crește la o lungime mai mare. Nu vă fie teamă să cereți unui coafor să facă o coafură clară. Datorită acestui fapt, coama luminată va veni la viață și se va putea concentra pe producerea de păr nou, sănătos și puternic”, explică Renata Gaka, expert în păr la Salonul de coafură Nouvelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*