Remedii eficiente pentru reducerea obezității

Una dintre cele mai mari boli care apar astăzi din cauza stilului de viață nesănătos este obezitatea. Această boală a devenit o epidemie în întreaga lume. Mulți oameni din India sunt victime ale obezității. Obezitatea provoacă multe probleme în organism. Când problemele încep să crească, oamenii găsesc motapa kaise kam kare pentru a reduce obezitatea. De multe ori oamenii nu pierd în greutate din cauza lipsei de informații adecvate.

Ce este obezitatea? (Ce este obezitatea?) Atunci când greutatea corporală a unei persoane este mai mare decât în mod normal, se numește obezitate. Când corpul tău nu este în măsură să cheltuiască cât poți zilnic, excesul de calorii din organism începe să se acumuleze sub formă de grăsime, determinând organismul să crească în greutate.

Cauzele obezității

Persoanele cu exces de greutate sunt stocate cantități excesive de grăsimi (toxine) în organism. Este cauzată treptat de rutină greșită http://psihomedica-cluj.ro/keto-diet-reducerea-naturala-a-kilogramelor-nedorite/, poluare și indigestie în organism. Creșterea în greutate crește din două motive, care este:

 • Dieta nesănătoasă
 • Reduceți mobilitatea fizică

Simptomele obezității

Cât de mult ar trebui o persoană să aibă o greutate adecvată?Articolul dlui Phil. D. În funcție de tipul de material. B. Cel mai bun dintre toate. Articolul dlui Phil. D. două lucruri depind de:

 • Statură
 • Creștere în greutate
 • Puteți verifica greutatea dvs. prin IMC. B. Cel mai bun dintre toate.Articolul dlui Phil. D. Această formulă conține-greutate (adică.Gras. În) / statură (în metri) 2.

Dacă IMC-ul dvs. este sub 18, 5, veți fi considerat o lenjerie de corp.
Dacă IMC-ul dvs. este cuprins între 18, 5 și 24, 9, greutatea dvs. va fi considerată normală.
În mod similar, de la 25 la 029.9 B. M. Phil articlesI. D. este considerat a fi supraponderal.
B de peste 30.Articolul dlui Phil. D. se numește rabie sau obezitate.
B. În Timpul Sarcinii. Articolul dlui Phil. D. plafonul nu se aplică.
B. Cel mai bun dintre toate.Articolul dlui Phil. D. nu depinde de vârstă și sex.

Puteți încerca aceste remedii pentru a reduce obezitatea:

Aproximativ 30 min.Lee. Bea suc de ghimbir cu două lingurițe de miere. Ghimbirul și mierea lucrează pentru a arde excesul de grăsime prin creșterea activității metabolice a organismului.

Ghimbirul elimină, de asemenea, problema excesului de apetit și îmbunătățește digestia. Această yoga ar trebui să ia stomacul gol dimineața și înainte de culcare (Motapa Kam karne Ke liye gharelu upchar).

Citiți mai multe despre: beneficiile isbagolului în obezitate

Luați două frunze de ashwagandha și faceți o pastă. Beți-l dimineața cu apă fierbinte pe stomacul gol. Ashwagandha ajută la creșterea obezității din cauza stresului. Un hormon numit cortizol este ridicat în exces de stres. Provoacă mai mult apetit. Conform cercetărilor, ashwagandha reduce nivelul cortizolului din organism.

Stilul tău de viață pentru a reduce obezitatea (stilul tău de viață pentru pierderea în greutate)
Pentru a scăpa de obezitate, stilul tău de viață ar trebui să fie:

 • Treziți-vă dimineața și mergeți la plimbare și faceți exerciții fizice.
 • Ar trebui să mănânci cu două ore înainte de culcare.
 • Cina ar trebui să fie ușoară și confortabilă.
 • Luați o dietă echilibrată și cu conținut scăzut de grăsimi.
 • Includeți nutrienți în planul de dietă pentru pierderea în greutate.
 • În loc să mâncați prea mult împreună, ar trebui să mâncați ceva proaspăt și ușor în puțin timp.
 • Mesele dvs. ar trebui să includă legume verzi, fructe, iaurt, lapte bătut, impulsuri fără coajă și nuci.
 • Mâncați sucuri de fructe și apă călduță și păstrați postul o dată pe săptămână
 • Nu săriți niciodată mesele pentru a pierde în greutate. Mâncați o dietă echilibrată și faceți exerciții fizice.
 • Mâncarea unei diete echilibrate nu crește greutatea și menține persoana sănătoasă.
 • Nu lăsați niciodată mâncare. Asigurați-vă că mâncați de trei ori pe zi. Dacă săriți o masă de trei ori, rezultatul este că mâncați mai multe alimente data viitoare și câștigați în greutate.
 • Mănâncă micul dejun. Organismul are nevoie de energie pentru a efectua activități fizice pe tot parcursul zilei, ceea ce nu este posibil fără micul dejun.
 • Mergeți 4-5 km rapid pe zi după 10 minute pentru a sta pe scaun și a sorbi apă caldă pe tot abdomenul. Această metodă este cea mai eficientă în remedii pentru pierderea în greutate (Motapa Kam karne Ke liye gharelu upchar).
 • Yoga asanas ca triunghi posturi, Bhujangasana, Surya Namaskar, meditație, pranayama etc. ar trebui să se facă în fiecare zi. În Panchakarma, trebuie să folosiți o bucată de Anima sub supravegherea unui medic și să efectuați o acțiune ascetică (un masaj uscat din pulberea unor medicamente ayurvedice).

Nu abuzați de o dietă care crește flegma

Alimentele și băuturile care cresc Kapha nu trebuie consumate. Alimente bogate în carbohidrați, cum ar fi orez, cartofi, spanac etc., dulciuri, băuturi dulci, băuturi reci, alimente prăjite, fast-food, junk food, alimente procesate, ciocolată, brânzeturi, unt, brânză, pește, păsări de curte, carne etc.

În mod similar, oamenii din natura kafaz ar trebui să mănânce alimente ușoare, alimente reci și natura eoliană ar trebui să mănânce alimente dulci și picante.

Excesul de grâu și consumul redus de orez

Alimente obținute din boabe de grâu, cum ar fi pâinea etc. ar trebui să fie consumate mai mult și alimente din orez și orez ar trebui să fie reduse la minimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*